Pages - Menu

Thursday, January 12, 2012

I'm back..Again..

Kadang-kadang rasa macam nak ketuk-ketuk saja kepala ni kan. Sekejap delete,sekejap buat balik blog baru. Hehehe. Tapi itulah , bila tiba pada urusan blog ini , kerap kali juga hati saya ini berbolak-balik. Saya sudah berblogging dari tahun 2008 lagi sehingga la sekarang. Tahun 2008 dan 2009 adalah tahun dimana saya sangat aktif berblogging,tapi menjelang 2010 sehingga sekarang,rasanya kadar kelajuan saya untuk berblogging semakin menurun. Dan sejak itulah saya kerap mendeletekan blog. Bila saya sudah berblogging , saya kekurangan idea untuk menulis. Jadi saya mengambil keputusan men'delete'kan saja blog saya. Kerana saya rasakan saya tidak bertanggungjawab kerana membiarkan blog itu tidak di'update'. Tapi bila saya sudah delete, mencurah-curah idea turun, menyebabkan tangan saya sangat gatal-gatal untuk menekan papan kekunci laptop (sengih).

Nak buat macam mana kan , Allah swt dah gerakkan hati saya untuk sekali lagi menebalkan muka untuk kembali berblogging. Aih, what can I say..When Allah says YES, I can't says NO.

W/bagaimanapun , semoga saya boleh terus komited untuk menulis dan terus menulis. Dan semoga apa yang bakal saya tuliskan nantikan , sedikit sebanyak boleh memberikan impak yang positif untuk semua.

"Wahai Yang membolak balikkan hati , 
aku mohon ketetapan iman dan pendirian yang teguh pada agamaMu"

-NHH
(25:74)

No comments:

Post a Comment